Hetaste Liggen

Hetaste Liggen

Year: 1983
Country: Germany
Genre: Classic
Duration: 96 mins
Description: Sexiga men naiva Marilyn blir foralskad i Cesar, som visar sig vara hallick. Han tar in henne i sitt stall, dar hon snart blir den stora stjarnan. Den tidigare drottningen, den p’trangande Diana, f’r finna sig i att petas fr’n sin tron.
Diaboliske Lucifer, en grov och oborstad karaktar, ar Cesars storste rival om Paris trottoarer. Lucifer har en tvillingbror som ar polis. Han forser Lucifer med flickor fr’n landsbygden, senast flickan Barbara.
Cesar h’ller en auktion dar flickornas tjanster saljs till hogstbjudande. Under denna kidnappas en av Cesars flickor av Lucifer, och under raddningsforsoket tas aven Cesar och Marilyn till f’nga. Efter att ha utst’tt allehanda nesligheter lyckas de till slut rymma, mycket tack vare Marilyns p’passlighet. De b’da alfonsernas osamja ar nu storre an n’gonsin.
Video quality: DVDRip
Video Format: AVI
Video: DivX 5 720×536 25.00fps 779Kbps
Audio: MP3 44100Hz stereo 192Kbps
File Size: 675 MB

https://filejoker.net/mcwdsrzzjjnx/Hetaste_Liggen_1983.rar

'Spoiler-Pixroute'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *